Uusi laji Kamppailuklubin valikoimaan: Taitoc

Taitoc taitovalmennus -konsepti Kamppailuklubille

Oulun Kamppailuklubi aloittaa Santasport ja Kisakallion urheiluopistojen käytössä olevan huippu-urheilijoiden Taitoc taitovalmennus -konseptin tarjoamisen jäsenilleen.

Taitoc-konsepti tarjoaa kattavat työkalut lasten ja nuorten sekä huipulle tähtäävien urheilijoiden taitovalmennuksen toteuttamiseen ja ohjaa optimaaliseen taitoharjoitteluun myös oman lajin sisällä. Konseptin päätavoite on tukea lasten ja nuorten kehitystä monipuolisiksi liikkujiksi ja urheilijoiksi sekä antaa valmiudet lajitaitojen kehittämiseen. Taitoc-konsepti rakentuu kolmesta harjoituskokonaisuudesta, jotka etenevät progressiivisesti kohti uusia taidollisia haasteita.

"Kamppailuklubilla on ammattimainen lajivalmennus kaikissa lajeissa, samoin kuten fysiikka- ja voimavalmennuksen osalla. Taitovalmennus kokonaisuus täydentää Kamppailuklubin palvelukokonaisuutta erinomaisesti." Hehkuttaa yrittäjä Tomi Kaarela. "Koulutamme alkuun yhteensä kymmenen valmentajaa Taitoc ohjaajiksi, näin saamme tuotua taitoharjoittelua mm. lajiharjoitusten alkulämmittelyyn mukaan. Lisäksi alamme tarjoamaan erillisiä taitoharjoituksia nuorille ja aikuisille."

Kamppailuklubi on jo pitkään tarjonnut eri lajien urheiluseuroille oheisharjoitus valmennusta, jatkossa urheiluseurat voivat hyödyntää urheiluopisto tasoista Taitovalmennusta täällä Oulussa Kamppailuklubin tiloissa, ammattivalmentajien opissa.

Taitoc harjoitukset aloitetaan jäsenille helmikuussa. Taitoharjoitukset sisältyvät jäsenyyteen!

Aikuisten harjoitukset Pe 17:00-18:00

Nuorten harjoitukset Su 14:00-15:00

Urheiluseurojen oheisharjoitukset / taitoharjoituspaketit 

Ota yhteyttä
Tomi Kaarela
tomi@oulunkamppailuklubi.fi
Puh. 0443402507

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

-->