Uudet Nuorten BJJ -ohjaajat esittäytyvät!

Juuso Lahtela ja Samuel Onnela astuvat kehiin valmentamaan Nuorten BJJ -treenejä Miikka Niemelinin siirtyessä valmentamaan Haukiputaalle. Juuson ja Samuelin hihasta saa aina nykäistä jos treenihin liittyen on toiveita tai ajatuksia! 

Samuel Onnela

Samuel on harrastanut Brasilialaista jujutsua vuodesta 2013 sekä kilpaillut aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Urheilutaustaltaan monipuolinen sekä Kamppailuklubin nuorempaa sukupolvea edustava harrastaja tuo uusia tuulia niin tekniikoihin kuin treenien vetoonkin. Brasilialaisessa jujutsussa hän nauttiikin eniten uusien asoiden oppimisesta ja oppimansa jakamisesta muiden kanssa. Kastellin Urheilulukiossa opiskelevalla Samuelilla on myös kosketuspintaa uusimpiin valmennusmetodeihin.

Meriittejä:
- NoGi EM-kilpailut purppuravyöt -70kg pronssi
- NoGi purppura- ja sinivöisissä -70kg Suomen Mestaruus

Juuso Lahtela

Urheilu on ollut Juuson elämäntapa jo pienestä asti. Juuso on entinen ammattiurheilija ja on suomenmestaruuksien lisäksi käynyt edustamassa Olympialaisissa, lajinaan kumparelasku. Sittemmin laji on vaihtunut brasilialaiseen jujutsuun. Kilpailu ei ole kuitenkaan jäänyt, vaan Juuso nähdään usein kisatatameilla. Juuson vahvuudet valmentajana pohjautuvat omaan pitkään kilpauraan, pitkäjänteiseen harjoitteluun ja positiiviseen elämänasenteeseen. Juusolle liikunnan ja urheilun ilo tulee ennen mestaruuksia. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

-->