lokakuu 19, 2016

TREENIAJAT

TREENIMUUTOKSET

Kaikki vihreällä merkityt tunnit kuuluvat Oulun Kamppailuklubin jäsenyyteen. Oranssilla merkityt TFW-tunnit kuuluvat TFW Oulun jäsenyyteen. TFW Oulun sali on vapaassa käytössä Kamppailuklubin jäsenille vuoden jokaisena päivänä 05-23 välisenä aikana (ohjattujen TFW harjoitusten ulkopuolella).

Erikoistuntikuvaukset:

BJJ Basics treenit ovat tekniikkapainotteisia, joten harjoitukset sopivat hyvin niin vanhoille kuin uusille tekijöille.

Vapaapaini tekniikka treenit sopivat BJJ:n, lukkopainin, vapaaottelun ja itsepuolustuksen harjoittelijoille.

Kunto thainyrkkeily treenissä yhdistetään thainyrkkeilystä tuttuja lyöntejä lihaskuntoharjoitteisiin. Ei vaadi peruskurssia.

Kamppailijan kondis treenissä yhdistetään osia TFW Hurrikaanista ja kamppailijoille tyypillisiä lajiharjoitteita. Ryhmäkoko max 30hlö. (Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.) Ei vaadi peruskurssia.

Kamppailijan voima treenit ovat ohjattuja harjoituksia, joissa käytetään TFW Dojon välineitä. Ryhmäkoko max 20hlö. (Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.) Ei vaadi peruskurssia.

Kuntonyrkkeily treeneihin ei järjestetä peruskursseja. Tunneille voi tulla mukaan koska vain ja treeneissä opetellaan vähitellen lajin perusteet.

Libre fighting system on suoraviivainen ja aggressiivinen, "katu"-käyttöön tarkoitettu harjoittelutapa, joka painottuu veitsen käyttöön hyökkäyksessä.