Nuorten maksuton kamppailukurssi

Brasilialaisen jujutsun / lukkopainin ja Thainyrkkeilyn maksuttomat peruskurssit nuorille

Oulun Kamppailuklubi järjestää yhteistyössä Movitek Oy, OAT Oy, Jetitek Oy, ISS Palvelut Oy, KMH Damatec Oy:n ja Oulun kaupungin liikuntapalvelun kanssa 100 nuorelle maksuttoman kamppailukurssin Brasilialaisessa jujutsussa/lukkopainissa ja Thainyrkkeilyssä. Molempiin lajeihin otetaan mukaan 50 nopeinta ilmoittautunutta.

13-16 vuotiaille suunnattu kamppailukurssi sisältää 4 viikon mittaisen peruskurssin.

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa toimintaamme. Kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu parantaa nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista että häiriökäyttäytymistä.
Pidämme opetuksessa huolen, että opetettuja taitoja käytetään aina hyvässä hengessä – salin ulkopuolella taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa.

​Kursseilla nuori oppii puolustamaan itseään, saa hyvän fyysisen kunnon, tutustuu uusiin kavereihin ja oppii elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Harjoitusajat 3.7.2018 alkaen:
Tiistaina & Torstaina klo 12.00-13.30

Varusteet:
Molemmissa lajeissa normaalit sisäliikuntavaatteet. Shortsit / verkkarit, t-paita/tekninen paita ja juomapullo. Sisäliikunta kenkiä ei tarvita, tatamilla ollaan avojaloin.

Ilmoittautuminen maksuttomille kursseille on avoinna NYT!
Ilmoittaudu osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2OEieuNsQpJD_pjtnA0UCtMTKJCFLiIx5CjxZmoJq0FN4Ow/viewform

Tervetuloa kamppailemaan!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

-->