Nuorten Maksuton Kamppailukurssi Heinäkuussa

Oulun Kamppailuklubi järjestää yhteistyössä Movitek Oy ja OAT Oy:n kanssa 100 nuorelle maksuttoman kamppailukurssin Brasilialaisessa jujutsussa ja Thainyrkkeilyssä. Molempiin lajeihin otetaan mukaan 50 nopeinta ilmoittautunutta.

Teemme yhteistyötä HOPE Ry:n kanssa, joka mm. etsii harrastusmahdollisuuksia vähävaraisille nuorille.

13-16 vuotiaille suunnatattu kamppailukurssi sisältää 4 viikon mittaisen peruskurssin ja tähän päälle vielä kuukauden jäsenyyden Kamppailuklubilla.

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa toimintaamme. Kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu parantaa nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista että häiriökäyttäytymistä.
Pidämme opetuksessa huolen, että opetettuja taitoja käytetään aina hyvässä hengessä – salin ulkopuolella taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa.

​Kursseilla nuori oppii puolustamaan itseään, saa hyvän fyysisen kunnon, tutustuu uusiin kavereihin ja oppii elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Harjoitusajat 4.7. alkaen:
Thainyrkkeily tiistaina & torstaina klo 12.00-13.30
BJJ tiistaina & torstaina klo 09.00-10.15

Ilmoittautuminen maksuttomille kursseille on avoinna NYT!
Ilmoittaudu osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2OEieuNsQpJD_pjtnA0UCtMTKJCFLiIx5CjxZmoJq0FN4Ow/viewform

Tervetuloa kamppailemaan!

-->