lokakuu 10, 2016

TyKy / TyHy

Kamppailuklubilla on järjestetty jo vuosien ajan Tyky- ja Tyhyohjelmaa kaikenikäisille nais- kuin mies työporukoille. Palaute on aina ollu 5/5! Kun ryhmällä pääsee tekemään jotain ehkä normaalista poikkeavaa, on sillä hyvä vaikutus työyhteisön energiaan.

Thainyrkkeily - Muaythai

Täällä voi purkaa paineet lyömällä ja potkimalla. Pomoa ei saa kiusata, vaan harjoitteet tehdään välineisiin, pistehanskoihin, säkkeihin, potkutyynyihin. Käydään läpi vähän tekniikkaa ja annetaan paukkua! Mahdolliset niska ja hartiajumit saavat kyllä kyytiä näissä treeneissä.

Brasilialainen jujutsu - BJJ

Mattokamppailun kuningaslaji! Tunti aloitetaan kehonpainolla tehtävillä alkulämmittely liikkeillä, jotka parantavat liikkuvuutta, koordinaatiota, kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Lajiosiossa tehdään pariharjoitteita ja opetellaan luvan kanssa lukottamaan kaveria.

Vapaaottelu - MMA

Käydään läpi eri kamppailulajien tekniikoita pari-, välineharjoitteilla. Pomoa ei pääse vetämään pataan, mutta hikitakuu treeniin luvataan.

Käytännön itsepuolustus

Harjoituksessa käydään läpi yleisimpiä päällekarkaustilanteita ja niiden puolustautumisia ja tilanteesta irtaantumisia. Harjoitus sisältää alkulämmittelyn ja käytännön tekniikka harjoittelua.

Liikkuvuus- taitoharjoitus

Tunnilla käydään läpi lähes kaikkiin urheilulajeihin soveltuvia liikkuvuusharjoitteita ja tehdään taitoa kehittäviä harjoitteita, kuormittamalla hermostoa koordinaatio-, tasapaino- ja kehonhallinta harjoitteiden avulla. Täältä uusia ideoita omaan harjoitteluun!

Kamppailuklubilla on ammattitaitoiset ohjaajat, jotka osaavat vetää työporukalle treenin kuin treenin pilke silmäkulmassa ja hikitakuulla! Kaikki treenit sisältävät toiminnallisen alkulämmitelyn, josta jokainen voi saada oppia esim. omaan urheiluunsa. Lajiosioon voidaan sisällytttää ryhmähenkeä nostavia kisailuja ja ohjattu loppujäähdyttely jättää hyvän fiiliksen kehoon ja mieleen.

Kesto
60min

Hinta / 60 min
150€ / 6 hlöä, + 10€ lisähenkilöt
(+ alv. 10%)

100€ / h kun väh. 4 kerran paketti
(+ alv. 10%)

Ota rohkeasti yhteyttä:
kimmo@oulunkamppailuklubi.fi
0451316403
tomi@oulunkamppailuklubi.fi
0443402507