lokakuu 10, 2016

Tukijoukot

Tukijoukot on konsepti, jossa Oulun Kamppailuklubin ja yhteistyökumppanien tarkoituksena on auttaa 14-20 vuotiaita nuoria elämässä eteenpäin Kamppailu-urheilun avulla. Kamppailu-urheilulle ominainen kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista, että häiriökäyttäytymistä.

Olemme valinneet lajiksi Brasilialaisen jujutsun, jossa nuoret pääsevät mittelöimään painin keinoin tekniikasta, voimasta ja taidosta. Iso osa harjoittelua on mattopainitekniikoiden harjoittelua, muun muassa sidontoja, nivellukkoja ja pyyhkäisyjä. Brasilialaisen jujutsun parissa nuori oppii puolustamaan itseään, saa hyvän fyysisen kunnon, oppivat kehonhallintaa, tutustuu uusiin kavereihin ja oppii elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Hope ry (www.hopeyhdistys.fi) etsii näitä nuoria Tukijoukot-projektiin, jonka kautta nuori voi saada uuden, terveellisen harrastuksen tai elämänmittaisen muiston onnen hetkestä. Nuoret tytöt tai pojat voivat olla sijoitettuna sijaisperheisiin, vähävaraisesta perheestä, päihdetaustaisia, ilman koulupaikkaa, ilman aikuisen ihmisen läsnäoloa ja esimerkkiä tai ilman suuntaa elämässä.

Projektissa nuorelle tarjotaan Brasilialaisen jujutsun peruskurssi, harjoitteluvälineet (150€) ja harjoittelumaksut (588€) vuoden ajalle. Lisäksi nuoria valmennetaan myös henkisesti ja annetaan ”eväitä” omien tavoitteiden määrittämiseen ja keinoja niiden saavuttamiseen. Valmennusyhteistyössä Kamppailuklubi toimii Inner Strength Finland Oy:n kanssa (www.uskallainnostua.fi)

Tarvitsemme kovasti yritysten tukea näiden nuorten ohjaamiseen ja heistä välittämiseen. Yrityksillä on mahdollisuus ryhtyä tukijoukkojen sponsoriksi 588€:n summalla(alv0%), jolla saa konkreettisesti yhdelle nuorelle vuoden harjoittelun turvattua. Jokaiselle yritykselle ”korvamerkitään” oma nuori jota he sponsoroivat, eikä sponsoreita oteta lukumääräisesti enempää kuin projektissa on nuoria.

  • Harjoittelu yhdelle nuorelle vuodeksi
  • Yrityksen logo Tukijoukot sivulle
  • Mahdollisuus antaa tarjouksia Kamppailuklubin jäsenille ja verkostolle
  • Toimitamme nuoren kokemuksia matkan varrelta yritykselle
  • Hyvää karmaa yritykselle!

Ota yhteyttä:

Oulun Kamppailuklubi
Tomi Kaarela
tomi@oulunkamppailuklubi.fi
0443402507