lokakuu 10, 2016

Seuroille

Urheiluseuroille kohdennetut oheisharjoittelukurssit koostetaan kamppailulajeille ominaisista, aktivoivista alkulämmittelyistä ja harjoittelu tehdään yksittäin, pareittain tai ryhmissä. Harjoituksissa tehdään yleistä urheilullisuutta kehittäviä liikkuvuus-, tasapaino- ja taitoharjoitteita.

Urheilijaksi kasvamisen yksi edellytyksistä on liikunnallinen monipuolisuus, jota pyrimme kurssin aikana kehittämään. Oheisharjoittelukurssin treenit ovat tarkoitettu kaikille ja ne soveltuvat niin lapsille, kuin aikuisillekin.

Oheisharjoittelukurssit tarjoavat vaihtelua seuran omaan harjoitteluun, antaa kehitystä nopeuttavaa uutta ja vaihtelevaa ärsykettä harrastajille, sekä kasvattaa valmentajien liikepankkia.

Kamppailuklubilla on ammattitaitoiset ohjaajat. Oheisharjoittelukurssin ohjaavat Personal Trainerimme Tuomas Ylinampa ja Arto Vuoma, joilla on lukuisten suoritettujen kurssien lisäksi liikunnan AMK opintoja / Valmentajan ammattitutkinto(VAT).

Oheisharjoitukset ohjataan pilke silmäkulmassa, mutta unohtamatta oikeaa tekemisen meininkiä! Lisäksi treenien Lajiosioon voidaan sisällyttää ryhmähenkeä nostattavia kisailuja ja ohjattu loppujäähdyttely jättää hyvän fiiliksen kehoon ja mieleen.

Oppia ja kehitystä hyvällä fiiliksellä!

Hinta:

100€/h
(sis. alv.)