lokakuu 10, 2016

Personal Training

Personal Training

Olit sitten vasta-alkaja tai vanha konkari, yksityiskohtainen ja juuri sinulle rakennettu harjoitus-ohjelma antaa mahdollisuuden parempiin tekniikoihin ja parempiin tuloksiin. Valmennustapaamisilla kartoitetaan lähtötilanne, tavoitteet ja siihen tähtäävät harjoitukset. Pakettiin kuuluu myös ravintoneuvonta, lihashuolto ja puhelintuki, kaikki samaan hintaan.

Personal Trainer -paketti sisältää:

  • Valmennustapaamiset
  • Ravintoneuvonnan
  • Kuntotestit
  • Lihashuollon
  • Harjoitus-ohjelman
  • Puhelintuen


HUOM! Paketin sisältö toteutetaan valmentajan ja asiakkaan keskenään sopimassa laajuudessa.

Valmennustapaamiset järjestetään pääosin Oulun Kamppailuklubilla, TFW-salilla. Hinnat eivät sisällä mahdollisten muiden liikuntatilojen käyttömaksuja. Palvelu ei velvoita Oulun Kamppailuklubin jäsenyyteen.

Valmentajat:

TUOMAS YLINAMPA

Tuomas Ylinampa toimii Kamppailuklubilla Personal Trainerina. Tuomas on FAF:in kouluttama Personal Trainer ja hänellä Vierumäellä suoritettu korkeakoulututkinto liikunnasta (Liikunnanohjaaja AMK).
Tuomaksen oma urheilutausta on monipuolinen ja siitä löydät lisää infoa Instagramista ja FB urheilijasivuilta.

Tästä löydät myös Tuomaksen PT-sivut.

Ota rohkeasti yhteyttä:
tuomas@oulunkamppailuklubi.fi

TEEMU YLINAMPA

Teemu Ylinampa toimii Kamppailuklubilla henkilökohtaisena valmentajana. Koulutukseltaan Teemu on liikunnanohjaaja (AMK) ja hänellä on laaja tietopohja niin hyvinvoinnista, liikunnasta kuin ravinnostakin. Teemu toimii valmentajana myös TFW Oulun dojolla, joten koulutuksiin kuuluvat myös Training for Warriors Level 1 instructor ja Coaching Greatness -koulutukset. Teemun treeneissä mennään järki ja terveys edellä, ja tulokset tulevat "sivutuotteena".
Ota Teemuun yhteyttä, niin laaditaan juuri sinulle sopivat tavoitteet!

Löydät Teemun myös Facebookista!

Ota rohkeasti yhteyttä:
teemu@oulunkamppailuklubi.fi

JEMIINA KEMPPAINEN

Jemiina Kemppainen toimii Kamppailuklubilla FAF:in kouluttamana personal trainerina. Erityisesti lähellä Jemiinan sydäntä ovat kaikki vasta liikuntaa aloittavat, elämäntapamuutoksesta haaveilevat ja aitoa liikunnan iloa etsivät treenaajat. Toinen erityinen osa-alue valmennuksessa ovat optimaalista suorituskykyä havittelevat tavoitteelliset liikkujat. Koulutukseltaan Jemiina on myös mentaalivalmentaja ja painonnoston ohjaaja.

Lisäinfoa löydät Jemiinan nettisivuilta!

Ota rohkeasti yhteyttä:
valmennus@jemiinakemppainen.com

ARTO VUOMA

Arto Vuoma toimii Oulun Kamppailuklubilla Personal Trainerinä, ja hän on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon, 1- ja 2- tason kamppailulajivalmentajakoulutuksen, Trainer4you Personal Trainer -koulutuksen ja liikuttajatutkinnon. Arto toimii myös hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajana, kahvakuula- ja toiminnallisen harjoittelun -ohjaajana sekä thainyrkkeilyvalmentajana. Kamppailulajeista Artolla on kokemusta yhteensä yli 25 vuotta ja muutama SM ja PM mitalikin on käteen jäänyt.

Löydät PT-Arton myös Facebookista!

Ota rohkeasti yhteyttä:
arto@oulunkamppailuklubi.fi

MIIKKA NIEMELIN

Miikka Niemelin toimii Kamppailuklubilla personal trainerina, junnu- & nuorten BJJ -ohjaajana ja ohjaa myös aikuisten treenejä. Ohjaajakoulutuksen lisäksi hän on suorittanut myös valmentajan ammattitutkinnon, jossa erikoistui nuorten valmentamiseen. Fysiikkatreenin ohjelmoinnissa Miikka hyödyntää levytankoharjoittelun lisäksi niin kehonpainoharjoitteita, kahvakuulia kuin painonnostoliikkeitäkin. Itsekin BJJ:ssä kilpailevana Miikka tietää mitä pitkäjänteinen harjoittelu vaatii harrastajalta/kilpailijalta.

Esimerkkejä treeneistä voi katsoa Instagram -profiilista!

Ota rohkeasti yhteyttä:
miikka@oulunkamppailuklubi.fi

Hinnasto:

PT-PAKETIT

3 kk, 12 tapaamista, 279 €/kk

6 kk, 12 tapaamista, 159 €/kk

12 kk, 12 tapaamista, 89 €/kk

YKSITYISTUNNIT

50 €/tunti (PT -yksityistunti)

RAVINTONEUVONTA

Henkilökohtainen ruokavalio 199 € 

Sisältää: tapaamisen, ruokavalioanalyysin ja ruokavalion. 

HARJOITUSOHJELMA

Henkilökohtainen ohjelma, yksi kartoitustapaaminen 8 vko 99 €
(Ei sisällä treenituntia)

Henkilökohtainen ohjelma, yksi kartoitustapaaminen 16 vko 159 €
(Ei sisällä treenituntia)