Itsepuolustuksen Yksityisvalmennus

Kyky tunnistaa, ennaltaehkäistä ja välttää uhka- ja väkivaltatilanteita, sekä fyysinen kyky puolustautua väkivaltaa vastaan on arvokas taito ikään ja sukupuoleen katsomatta. Itsepuolustuksen perusteiden oppiminen ei vaadi vuosien harjoittelua, vaan lyhyessäkin ajassa voidaan oikein suunnitelulla ja toteutetulla valmennuksella nostaa jokaisen henkilökohtaisen turvallisuuden tasoa merkittävästi.

Oulun Kamppailuklubi tarjoaa mahdollisuuden opetella itsepuolustusta yksityisvalmennuksessa, jos harjoittelija ei pysty tai halua osallistua ryhmäharjoituksiin. Yksityisvalmennus on tehokas harjoittelumuoto oppia itsepuolustuksen teoriaa ja fyysisiä taitoja uhkatilanteiden kohtaamiseen ja riskienhallintaan. Yksityisvalmennuksessa pystytään tarjoamaan henkilökohtaisesti räätälöityä valmennusta kunkin tarpeiden mukaan. Valmennusta voi käyttää myös ponnahduslautana ryhmäharjoituksiin.

Yksityisvalmennus lähtee liikkeelle teoriasta ja yksinkertaisista fyysisistä työkaluista, joita voi heti soveltaa käytäntöön. Valmennuksessa voidaan keskittyä juuri niihin tilanteisiin mihin juuri sinä tai läheisesi haluat oppia ratkaisumalleja. Oppiminen tehostuu koska virheisiin voidaan puuttua heti ja opetusta yksilöidä välittömästi tarpeen mukaan. Itsepuolustusvalmennuksessa opetetut taidot perustuvat ihmisen luonnollisiin suojareflekseihin ja toimintamalleihin, mikä tekee taidoista nopeasti omaksuttavia ja helposti käytäntöön sovellettavia.

Tunnit sopivat niin naisille kuin miehille, ikään tai kokemukseen katsomatta. Harjoittelijan toiveet otetaan aina huomioon tunteja suunnitellessa. Minimi tuntimäärä yksityistunneille on 2 tuntia.

Ota yhteyttä: kimmo@www.oulunkamppailuklubi.fi