lokakuu 5, 2016

Muut palvelut

Personal Training

Meiltä saat kattavat PT-paketit, lajikohtaiset yksityistunnit, ravintoneuvontaa ja henkilökohtaiset harjoitusohjelmat.
Lue lisää >>

TyKy / TyHy

Kamppailuklubilla on järjestetty jo vuosien ajan Tyky- ja Tyhyohjelmaa kaikenikäisille nais- kuin mies työporukoille. Palaute on aina ollu 5/5! Kun ryhmällä pääsee tekemään jotain ehkä normaalista poikkeavaa, on sillä hyvä vaikutus työyhteisön energiaan.
Lue lisää >>

Lajikohtaiset yksityistunnit

Kamppailuklubilla on mahdollista saada lajikohtaisia yksityistunteja BJJ:ssä, Lukkopainissa, MMA:ssa, Thainyrkkeilyssä ja Itsepuolustuksessa.
Lue lisää >>

Hieronta

Kamppailuklubilla toimii hierojana Mika Kivinen. Hierontahuone löytyy pukuhuoneita vastapäätä. Tervetuloa hierottavaksi!
Lue lisää >>

Polttarit

Kamppailuklubilla on järjestetty jo vuosien ajan polttariohjelmaa niin nais- kuin mies seurueille. Palaute on aina ollu 5/5! Kun ryhmällä pääsee tekemään jotain ehkä normaalista poikkeavaa, on sillä hyvä vaikutus loppuillan energiaan.
Lue lisää >>

Seuroille

Urheiluseuroille kohdennetut oheisharjoittelukurssit koostetaan kamppailulajeille ominaisista, aktivoivista alkulämmittelyistä ja harjoittelu tehdään yksittäin, pareittain tai ryhmissä. Harjoituksissa tehdään yleistä urheilullisuutta kehittäviä liikkuvuus-, tasapaino- ja taitoharjoitteita.
Lue lisää >

Sponsorointi

Sponsorin hankkimiseksi on kaksi vaihtoehtoa: 1) tunnet jonkin yrittäjän ja pyydät yritykseltä sponsorointia itsellesi tai 2) KK hankkii sponsoriyrityksen.
Lue lisää >>

Tukijoukot

Tukijoukot on konsepti, jossa Oulun Kamppailuklubin ja yhteistyökumppanien tarkoituksena on auttaa 14-20 vuotiaita nuoria elämässä eteenpäin Kamppailu-urheilun avulla. Kamppailu-urheilulle ominainen kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista, että häiriökäyttäytymistä.
Lue lisää >>