helmikuu 20, 2017

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille naisille, miehille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa vauhdikasta ja hauskaa liikuntaa vaihtelevien nyrkkeilytekniikoiden parissa. Lajissa ei otella, siinä tyrmätään vain kaloreiden lisäksi niska ja hartiakipuja sekä stressiä nyrkkeilysäkkien ja pistehanskojen parissa. Kuntonyrkkeilyssä ei järjestetä peruskursseja, tunneille voi tulla mukaan koska vain ja tunneilla opetellaan vähitellen kuntonyrkkeilyn perusteet.

Kuntonyrkkeily on puhtaasti liikunnallinen laji, joka on saanut alkunsa 80-luvulla kilpanyrkkeilystä, josta jätettiin tuolloin varsinaiset otteluharjoitukset kokonaan pois ja keskityttiin säkki-, pistehanska- ja pariharjoituksiin sekä kuntopiirityyppiseen kuntoharjoitteluun.

Suurin viehätys lajin harrastamiselle on harjoittelun monipuolisuus ja tehokkuus. Kuntonyrkkeily kuormittaa kehon lihas- ja hermojärjestelmää sekä sydäntä ja verenkiertoelimistöä hyvin monipuolisesti. Tekniset vaatimukset liittyvät siihen tavoitteeseen, että harjoittelusta saadaan oikean tekniikan avulla nautittavaa liikuntaa. Harjoittelun vauhdikkuus, vaihtelevuus ja tekninen haastavuus auttavat unohtamaan tehokkaasti arkipäivän murheet. Nyrkkeilyä on pidetty vanhastaan hyvänä tapana purkaa kontrolloidusti sisäisiä aggressioita.

Kuntonyrkkeily sisältyy Kamppailuklubin jäsenyyteen.

LAJIESITTELY: Kuntonyrkkeily

OULUN KAMPPAILUKLUBIN JÄSENYYTEEN SISÄLTYY:

  • Kaikkien lajien peruskurssit veloituksetta
  • Kaikki ohjatut lajitunnit veloituksetta
  • Kamppailuklubin tilat veloituksetta käytössä ohjattujen harjoitusten ulkopuolella.
  • Omalla kulkukortilla TFW Oulun sali vapaassa käytössä vuoden jokaisena päivänä 06-23 välisenä aikana (Ohjattujen TFW harjoitusten ulkopuolella).
  • Inbody-kehonkoostumus mittaukset jäsenhinnoin.
  • Jäsenedut yhteistyökumppaneilta.
  • KlubiStoren M-nutrition-lisäravinteet ja Foodin-superfoodit etuhinnoin