lokakuu 4, 2016

LAJIT

Brasilialainen Jujutsu

Brasilialainen jujutsu (BJJ) on brasilialaisten Helio ja Carlos Gracien judosta kehittämä kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka perustuu erilaisiin maassa käytettäviin kamppailutekniikoihin. Tavoitteena on saada vastustaja luovuttamaan käsi- ja jalkalukoilla tai kuristuksilla. Lyönnit ja potkut eivät kuulu lajiin.
Lue lisää >>

Thainyrkkeily - Muaythai

Thainyrkkeily (Muaythai) on muinaisesta thaimaalaisesta sotataidosta kehittynyt kamppailulaji. Thainyrkkeily on pystyottelulaji, jossa tekniikkavalikoimaan kuuluvat erilaiset lyönnit, kyynärpäälyönnit, potkut, polvipotkut, kiinniotto- ja puolustustekniikat sekä pystypaini eli thaipaini. Matossa otteleminen ei kuulu lajiin. Ottelut käydään nyrkkeilykehässä kehätuomarin valvonnan ja arvostelutuomareiden ottelijoiden tekniikoiden arvostelun alaisuudessa.
Lue lisää >>

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille naisille, miehille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa vauhdikasta ja hauskaa liikuntaa vaihtelevien nyrkkeilytekniikoiden parissa. Lajissa ei otella, siinä tyrmätään vain kaloreiden lisäksi niska ja hartiakipuja sekä stressiä nyrkkeilysäkkien ja pistehanskojen parissa.
Lue lisää >>

Nyrkkeily

Nyrkkeily on yksi vanhimmista urheilulajeista ja sillä on vuosituhansien perinteet. Nyrkkeily on taitolaji ja vaatii pitkäjänteistä työtä, monille tuleekin yllätyksenä, kuinka vaativa tekniikkalaji nyrkkeily pohjimmiltaan on. Taidon lisäksi lajissa tarvitsee paljon erilaisia fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia, joten myös harjoittelu on monipuolista.
Lue lisää >>

Vapaaottelu

Vapaaottelu eli Mixed Martial Arts (MMA) on kamppailulaji, jossa yhdistyvät monien eri kamppailulajien tehokkaimmat tekniikat. Se on täyskontaktilaji, jossa käytetään monipuolisia lyönti- ja potkutekniikoita yhdessä painitekniikoiden kanssa. Vapaaottelua kutsutaankin usein kamppailulajien kuninkaaksi, koska kamppailua rajoittavat säännöt on karsittu minimiin.
Lue lisää >>

Itsepuolustus

Oulun Kamppailuklubilla opetettavan itsepuolustuksen tavoite on jokaisen harjoittelijan henkilökohtaisen turvallisuuden parantaminen, yksinkertaisen ja tehokkaan harjoittelun kautta. Opettamamme itsepuolustus ei edusta suoraan mitään tiettyä tyyliä tai lajia, mutta taustalla vaikuttavat mm. sellaiset lajit kuin Defendo, Senshido ja Impact. Itsepuolustusharjoittelua kehitetään ja tutkitaan Kamppailuklubilla kokoajan, joten voimme tarjota laadullisesti erittäin korkea tasoista opetusta. Itsepuolustuksesta vastaavilla valmentajilla on yhteensä yli 100 vuoden harjoittelutausta.
Lue lisää >>

Lukkopaini

Lukkopaini eli submission wrestling (SW) on lajina nykyajan vapaapainia, johon on yhdistetty lukot ja kuristukset. Tavoitteena on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla. Lajissa ei lyödä eikä potkita. Lukkopaino on hyvin samankaltainen brasilialaisen jujutsun kanssa. Merkittävänä erona on se ettei lukkopainissa käytetä BJJ-pukua.
Lue lisää >>

Naisten BJJ

BJJ:n naisten peruskurssilla käydään läpi samat perustekniikat kuin yleisellä peruskurssilla. Kurssilla naiset pääsevät harjoittelemaan perustekniikoita samankokoisten treenikavereiden kanssa ilman suuria voimaeroja. Kurssille voi tulla ilman aiempaa urheilukokemusta, sillä treenitehoa kasvatetaan kurssin edetessä.
Lue lisää >>

Junnu BJJ

JunnuBJJ = nuorten brasilialainen jujutsu (alle 13-vuotiaat). Brasilialainen jujutsu (BJJ) on kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka ammentaa piirteensä japanilaisista perinteisistä lajeista kuten jujutsusta ja judosta. Brasilian jiu-jitsu on etupäässä maassa käytävää kamppailua. BJJ:ssä yritetään viedä vastustaja mahdollisimman nopeasti maahan ja tämän jälkeen saada ottelu päätökseen kuristuksella tai erilaisilla lukoilla.
Lue lisää >>

Junnu THAI

JunnuTHAI = nuorten thainyrkkeily (alle 13-vuotiaat). Junnuthai pohjautuu thainyrkkeilyn oppeihin, mutta pääpaino harjoittelussa on tehdä siitä hauskaa jokaiselle tulevaisuuden mestarille. Thainyrkkeily tekniikat opetellaan samalla tavalla kuin muissa thainyrkkeilyryhmissä, mutta tekniikat toteutetaan pehmustettuihin pistehanskoihin, tai potkutyynyihin. Lisäksi kurssilla opetellaan paljon muutakin kuin lyöntejä ja potkuja. Opeteltavia asioita ovat muun muassa erilaiset liikkumistavat joka suuntiin, ketteryys, sekä lukuisat motoriset harjoitteet.  Ottelunomaista harjoittelua ei ryhmässä tehdä, eli harrastus on täysin turvallinen.
Lue lisää >>

Taitoc-harjoittelu

Perustuu oppimisen riemuun ja liikunnan kipinän sytyttämiseen. Taitoc tarjoaa yksilöllisiä haasteita, joiden kautta jokaisella on mahdollista onnistua ja kokea oppimisen elämyksiä omaa liikepankkia kasvattaen.
Lue lisää täältä >>

Drop in -tunnit

Drop in -tunnit eivät vaadi peruskurssia, joten tunneille voit osallistua silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Ei vaadi aiempaa kokemusta!
Lue lisää >>

Kilpailu

Täältä löydät tulevat kilpailut, liittojen sivut ja tietoa sponsoripaketeista.
Lue lisää >>