KAMPPAILUKLUBIN KESÄLEIRIT JUNNUILLE KESÄKUUSSA

Mikäpä sen mukavampi kesän aloitus junnuille kuin tulla kamppailuklubin kesäleireille. Kesäleirit järjestetään kesäkuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla eli 7. – 11.6.2021

JunnuBJJ -kesäleirillä lapsi pääsee ohjattuna Brasilialaisen jujutsun ja Thainyrkkeilyn lajin pariin sekä saa ohjausta myös siihen liittyvään oheisharjoitteluun kuten kehonhallintaan, lihasvoimaan ja liikkuvuuteen. Leirillä harjoitteiden lisäksi leikitään ja pelaillaan, sisällä sekä ulkona. 

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa Junnu toimintaamme. Näitä taitoja harjoittelemme myös lajiharjoitusten ohessa.Leiriohjelmassa on ohjattua toiminta, lämmin lounas Ravintola Robsonissa ja pieni välipala. Leirille voi tuoda myös vähän omia eväitä.

Kesäleirien vastuuhenkilö on Mia (Meo) Liukkonen. Ohjaajat voivat vaihtua leiristä riippuen.

Leireille voi osallistua vasta-alkajat sekä jo lajia harrastaneet.

Hinta 199€

Lue lisää täältä

Voit kysyä leireistä lisää info@oulunkamppailuklubi.fi.

JUNNUKESÄLEIRIT

JUNNUBJJ 6-12v

KESÄLEIRI 7-11.6.2021

JUNNUTHAI 6-12v

KESÄLEIRI 7-11.6.2021

LEIRIN ILMOITTAUTUMISEHDOT

  1. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu kyseisen leirin sivulla olevalla lomakkeella tai storen kassalla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.5.2021
  2. Lähetämme viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen sähköpostiin laskun, joka tulee olla maksettuna ennen leirin alkua. 
  3. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen info@oulunkamppailuklubi.fi.
  4. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 28.5.2021 sähköpostitse. 
  5. Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin ilmoittautumalla ja maksamalla leirin.
  6. Oulun kamppailuklubin kesäleirin osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
  7. Mikäli leiri on täynnä, voit jättää yhteystietosi mahdollisten peruutuksien varalta osoitteeseen info@oulunkamppailuklubi.fi
  8. Otamme leirien aikana kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme. Ilmoita meille mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Terminaali

044 238 7137
(Vastaamme puheluihin KlubiStoren aukioloaikojen mukaan).
KlubiStoren aukioloajat:
Ma-To 16-21, Pe 16-20