Joulun iskevimmät lahjat Kamppailuklubilta!

Joulun elämyslahjat Kamppailuklubilta – Nyt myynnissä!

Kamppailuklubilta löytyy pukinkonttiin jokaiselle jotakin! Aineettomat elämyslahjat ovat suosittuja lahjoja kaikenikäisille, sillä kokemuksia ei kenelläkään voi olla liikaa! Skippaa siis villasukat, konvehdit sekä mehulingot ja anna oikeasti liikuttava lahja lähimmäisellesi.

Kamppailuklubin TOP 3 joululahjavinkit:

1. PT-Paketti lahjan saajalle räätälöitynä. Paketti sisältää valmennustapaamiset, ravintoneuvonnan, kuntotestit, lihashuollon, harjoitus-ohjelman sekä puhelintuen. Meiltä löytyy neljä ammattitaitoista ja innokasta Personal Traineria! Heihin pääset tutustumaan täällä. Hinta: Alkaen 89€/kk.

2. Yksityistunti valitsemastasi lajista, yhdessä huippuohjaajamme kanssa! Yksityistunnit lajeista bjj, lukkopaini, thainyrkkeily, vapaaottelu ja itsepuolustus. Hinta: 50€ / tunti.

3. Kurssilahjakortti peruskurssille. Lahjan saaja saa itse valita lajin ja ajankohdan peruskurssin aloitukselle. Kamppailulajeja löytyy aikuisille, nuorille ja lapsille! Katso kaikki lajit täältä. Hinta: 49€ / kuukauden peruskurssi.

Oulun Kamppailuklubin Klubistore -myymälä on auki ma-to klo 16-21 ja pe 16-20. Osoitteemme on Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu Terminaali.

Tervetuloa joululahjaostoksille Kamppailuklubille!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

-->