Usein kysyttyä

Peruskursseja järjestetään kuukausittain lajeista: Brasilialainen Jujutsu (BJJ), Vapaaottelu (MMA), Krav Maga, Defendo, Thainyrkkeily ja Nyrkkeily. Lukkopaini harjoituksiin pääsee mukaan Brasilialaisen Jujutsun tai Vapaaottelun peruskurssin jälkeen.

Aikuisten peruskurssien lisäksi joka kuukausi järjestetään myös Nuorten BJJ peruskursseja 13-15 vuotiaille nuorille. Nuoremmille 6-12v. taistelijoille järjestetään JunnuBJJ ja JunnuThai peruskurssit joka toinen kuukausi. 

Aikuisten ja Nuorten peruskurssit kestävät kuukauden. Junnujen peruskurssit kestävät kaksi kuukautta.

Peruskurssi maksaa 69€ ja samalla hinnalla pääset käymään muidenkin lajien peruskurssit! Junnujen peruskurssit(2kk) maksavat 80€. 

Ei tarvitse. Riittää, että otat mukaan oman juomapullon ja urheiluvaatteet. Sisäkenkiä ei tarvitse.

Ehdottomasti voi. Kaikki jäsenemme ovat aloittaneet harjoittelun peruskurssien kautta. Peruskurssit on tarkoitettu kamppailusta kiinnostuneille ja jokainen lähtee liikkeelle omalla kuntotasollaan.

Kaikkien peruskurssien päävalmentajilla on ammattitutkinto valmennuksista, riittää että tulet paikalle ja vedät täysillä! Ammattivalmentajat huolehtivat kunnon kohentamisesta ja lajitaitojen oppimisesta.

Mikäli etsit pidempiaikaista harrastusta itsellesi niin puuttuvat peruskurssiharjoitukset eivät haittaa jatkoryhmiin siirtymistä.

Voit halutessasi hankkia kamppailu-urheilun kattavan urheiluturvan vakutuusyhtiöltäsi. Vakuutuksen hankkiminen on pakollista vasta kilpailuihin osallistuttaessa.

Tiikeripaini 4-5v.
JunnuBJJ ja JunnuThai 6-12v.
Junnuthai 8-12v.
NuortenBJJ 13-15v.
Aikuisten ryhmät 13 -vuotiaasta ylöspäin

Vanhemmille ja ystäville on varattu erillinen tila, jonne he voivat tulla seuraamaan treenejä.

Kyllä voit! Suurinosa jäsenistämme ei kilpaile lajissaan. Kamppailu on erinomainen harrastuslaji, jossa kunto kehittyy, tutustut uusiin ihmisiin ja opit kamppailulajien tekniikoita.

Toisten kamppailuseurojen harrastajat ovat meille tervetulleita, ilman erillistä kertamaksua ohjattuihin harjoituksiimme. Haluamme tarjota kaikkien kamppailulajien harrastajille mahdollisuuden harjoitella myös työ-/ loma matkoillansa. Edellytämme kuitenkin vierailijoilta aina ennakkoilmoitusta vierailusta ja sen kestosta.

Etkö saanut vastausta omaan kysymykseesi?

OTA YHTEYTTÄ

Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Terminaali

044 238 7137
(Vastaamme puheluihin Art of Fight – Storen aukioloaikojen mukaan).
Art of Fight – Storen aukioloajat:
Ma-To 16-21, Pe 16-20