Sali

OULUN KAMPPAILUKLUBI - SUOMEN SUURIN KAMPPAILUSALI

Oulun Kamppailuklubi & Training for Warriors -konsepti tarjoavat yhdessä huippukattauksen niin kamppailu-urheilussa kuin toiminnallisessa harjoittelussa!

Olipa tavoitteenasi sitten kunnon kohottaminen, itsepuolustustaitojen hankinta, tehokkaan pystyottelun kehittäminen tai realistisen mattokamppailun oppiminen, seuramme tarjoaa monipuolisia haasteita.

Kamppailusalin toiminnan tarkoituksena on edistää Itsepuolustuksen, Brasilialaisen jujutsun, Lukkopainin, Vapaaottelun ja Thainyrkkeilyn harrastus- ja kilpailutoimintaa Oulussa. Seuramme toimii omalla salilla osana elämyskeskus Terminaalia osoitteessa Tyrnäväntie 16.

Olet tervetullut mukaan harjoittelemaan sekä kuntoilu- että kilpailumielessä, oletpa nainen tai mies. Fyysinen voima ei ole edellytys kamppailulajin tai itsepuolustuksen harrastamiseen, ammattimaisten valmentajien ohjauksessa jokainen kehittyy nopeasti.

TATAMI

Tatami harjoittelu alueemme on kooltaan 228m². Kamppailuklubin musta-kelta-vihreä tunnusväreissä oleva tatami alue on laadukkaimmista tatamimatoista koostettu alue.

Oulun Kamppailuklubin sali tatami.

PYSTYPUOLI

Pystypuoli on myös samoista taadukkaista tatameista koostettu alue, jolla on kokoa 218m². Pystypuolen seinustalle on varattu paikat 10 nyrkkeilysäkille, jotka ovat aina jäseniemme käytössä ohjattujen harjoitusten ulkopuolella. Seinältä löytyy potkutyynyt, pistarit ja kaikki tarvittavat varusteet potku-/lyöntiharjoituksiin.

Pystypuolella treenaataan thainyrkkeilyä, krav magaa, defendoa ja nyrkkeilyä.

MOLSKI

Huippulaadukas Foeldaek kilpamolski tarjoaa erinomaisen alustan mm. Lukkopaini ja Vapaapaini harjoituksiin. Kokoa 11m x 11m molskilla on 121 neliötä! Foeldaek molskeja on käytetty Olympialaisissa, maailmanmestaruuskisoissa ja euroopanmestaruuskisoissa, joten kelpaa myös meille!

Molskissa treenataan, mm. Brasilialaista jujutsua ja vapaaottelua

KEHÄ

Aito täysmittainen 6m x 6m nyrkkeilykehä luo aidot puitteet harjoitteluun!

Oulun Kamppailuklubin kehä.

HÄKKI

Meiltä löytyy myös Pohjois-Suomen ainoa vapaaotteluhäkki! 8 metriä leveä octagon on aito paikka harjoitella vapaaottelua. Tarjoamme mahdollisuuden tuntea häkki sisältä käsin, joko harjoituksissa tai otteluissa, taikka ulkopuolelta tapahtumiemme katsojana.

Pohjois-Suomen ainoa vapaaotteluhäkki!

VOIMALUOLA

Oulun Kamppailuklubin salin perältä löytyy pieni “Voimaluola”. Täältä löydät kaikki tarpeelliset voimaharjoitteluun tarkoitetut välineet: käsipainot, kahvakuulat, penkin ja kaksi levytankoa. Tänne voit tulla tekemään itsenäisesti omia treenejä.

Voimaluola

TFW DOJO

Training for warriors dojo on jäseniemme vapaassa käytössä aina kun tilassa ei ole ohjattuja harjoituksia. TFW dojon koko on 264m² ja sieltä löydät kaikki tarvittavat välineet voimaharjoitteluun. Räkit joissa yhteensä 10 nostopaikkaa, laadukkaat levytangot ja takuulla riittävästi painoja, kattava valikoima kahvakuulia, köydet, voimistelurenkaat, lekat, traktorin renkaat, työntökelkat, painoliivit, boksit, penkit, voimakuminauhat, jne.

Dojo puolella treenaataan TFW Oulun välineillä.

SPRINTTIRATA

24 metriä pitkä juoksurata, jolla voit ottaa sprinttejä taikka työntää kelkkaa! Sprinttirata aina ohjattujen harjoitusten ulkopuolella käytössäsi.

Sprinttirata Oulun Kamppailuklubilla

LOUNGET

Seuraa menossa olevia treenejä mukavissa pehmustetuissa katsomoissa! Täydellisiä esimerkiksi vanhemmille, jotka seuraavat lapsiensa harjoituksia. Yksi koppi on pyhitetty treenikasseille ja ensiapuvälineille.

Kamppailuklubin omat lounget.

PUKUHUONEET

Oulun Kamppailuklubin pukuhuone
Oulun Kamppailuklubin pukuhuoneet

Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Terminaali

044 238 7137
(Vastaamme puheluihin Art of Fight – Storen aukioloaikojen mukaan).
Art of Fight – Storen aukioloajat:
Ma-To 16-21, Pe 16-20