lokakuu 5, 2016

Sali

OULUN KAMPPAILUKLUBI - SUOMEN SUURIN KAMPPAILUSALI

Oulun Kamppailuklubi & Training for Warriors -konsepti tarjoavat yhdessä huippukattauksen niin kamppailu-urheilussa kuin toiminnallisessa harjoittelussa!

Olipa tavoitteenasi sitten kunnon kohottaminen, itsepuolustustaitojen hankinta, tehokkaan pystyottelun kehittäminen tai realistisen mattokamppailun oppiminen, seuramme tarjoaa monipuolisia haasteita.

Seuran toiminnan tarkoituksena on edistää Itsepuolustuksen, Brasilialaisen jujutsun, Lukkopainin, Vapaaottelun ja Thainyrkkeilyn harrastus- ja kilpailutoimintaa Oulussa. Seuramme toimii omalla salilla osana elämyskeskus Terminaalia osoitteessa Tyrnäväntie 16.

Olet tervetullut mukaan harjoittelemaan sekä kuntoilu- että kilpailumielessä, oletpa nainen tai mies. Fyysinen voima ei ole edellytys kamppailulajin tai itsepuolustuksen harrastamiseen, ammattimaisten valmentajien ohjauksessa jokainen kehittyy nopeasti.

TATAMI

Tatami harjoittelu alueemme on kooltaan 228m². Kamppailuklubin musta-kelta-vihreä tunnusväreissä oleva tatami alue on laadukkaimmista tatamimatoista koostettu alue.

PYSTYPUOLI

Pystypuoli on myös samoista taadukkaista tatameista koostettu alue, jolla on kokoa 218m2. Pystypuolen seinustalle on varattu paikat 10 nyrkkeilysäkille, jotka ovat aina jäseniemme käytössä ohjattujen harjoitusten ulkopuolella. Seinältä löytyy potkutyynyt, pistarit ja kaikki tarvittavat varusteet potku-/lyöntiharjoituksiin.

MOLSKI

Huippulaadukas Foeldaek kilpamolski tarjoaa erinomaisen alustan mm. Lukkopaini ja Vapaapaini harjoituksiin. Kokoa 11m x 11m molskilla on 121 neliötä! Foeldaek molskeja on käytetty Olympialaisissa, maailmanmestaruuskisoissa ja euroopanmestaruuskisoissa, joten kelpaa myös meille!

KEHÄ

Aito täysmittainen 6m x 6m nyrkkeilykehä luo aidot puitteet harjoitteluun!

HÄKKI

Meiltä löytyy myös Pohjois-Suomen ainoa vapaaotteluhäkki! 8m leveä octagon on aito paikka harjoitella vapaaottelua. Tarjoamme mahdollisuuden tuntea häkki sisältä käsin, joko harjoituksissa tai otteluissa, taikka ulkopuolelta tapahtumiemme katsojana.

TFW DOJO

Training for warriors dojo on jäseniemme vapaassa käytössä aina kun tilassa ei ole ohjattuja harjoituksia. TFW dojon koko on 264m2 ja sieltä löydät kaikki tarvittavat välineet voimaharjoitteluun. Räkit joissa yhteensä 10 nostopaikkaa, laadukkaat levytangot ja takuulla riittävästi painoja, kattava valikoima kahvakuulia, köydet, voimistelurenkaat, lekat, traktorin renkaat, työntökelkat, painoliivit, boksit, penkit, voimakuminauhat, jne.

SPRINTTIRATA

24 metriä pitkä juoksurata, jolla voit ottaa sprinttejä taikka työntää kelkkaa! Sprinttirata aina ohjattujen harjoitusten ulkopuolella käytössäsi.

LOUNGET

Seuraa menossa olevia treenejä mukavissa pehmustetuissa katsomoissa! Täydellisiä esimerkiksi vanhemmille, jotka seuraavat lapsiensa harjoituksia. Yksi koppi on pyhitetty treenikasseille ja ensiapuvälineille.

Pukuhuoneet