Instructor-ohjaajatasot

Jyrki Saario ja Istvan Nagy myönsivät 27.1.2019 Defendosta Tapio Viinamäelle Hard Target Instructor-ohjaajatason. Tapio on Kamppailuklubin pitkäaikainen Defendon harrastaja. Tapio aloittaa uutena ohjaajana Kamppailuklubilla helmikuussa!

Kamppailuklubin Defendo ja Krav Maga ohjaajat Juha Särkelä sekä Arto Vuoma suorittivat Defendon Combat Tech Instructor-ohjaajatasot.

Defendon tasojärjestelmä:

Hard Target

on ensimmäinen kuudesta tasosta. Aloitustasolla opit kaikkein tarpeellisimmat taidot pystyäksesi puolustamaan itseäsi, samoin kuin "Älä koskaan anna periksi" -mentaliteetin, joka tekee sinusta HARD TARGET:in väkivallalle ja muille rikoksille.Harjoittelu on fyysistä ja hauskaa ja tapahtuu turvallisessa ympäristössä harjoittelijoille, jotka aloittavat harjoittelemisen.

Combat Tech

ovat seuraavat kolme tasoa. Tasot ovat hyvin tekniikkapainotteisia ja tähtäävät nopeaan tekniikoiden oppimiseen ja perustuvat taitoon puolustaa itseäsi, ja kontrolloida, voimakasta (taitavaa) hyökkääjää vastaan. Nämä tasot parantavat perustaa, joka hankitaan HARD TARGET -tasolla ja edelleenkehittävät "Älä koskaan anna periksi" -mentaliteettia fyysisen ja henkisen harjoittelun kautta.

S.T.A.R. (Special Tactics and Response)

ovat viimeiset kaksi tasoa. Tasoilla opetellaan puolustautumista asetta vastaan ja skenaarioharjoitteita, joilla viedään taitotaso huippuunsa. Tämä on erittäin korkeatasoinen taktinen ohjelma, joka antaa sinulle korkean taitotason ja ymmärtämyksen mihin tahansa itsepuolustustilanteeseen.

Defendo RED

Defendo Red = Defendon musta vyö -taso suoritetaan viisi päivää kestävällä koulutus- ja harjoitteluseminaarilla.
Se järjestetään vuosittain Lahdessa. Koulutukseen tulee pyrkiä vapaamuotoisella hakemuksella ja mukaan tarvitaan oman ohjaajan suositus mukaan. Vaatimukset: S.T.A.R. ohjaaja / ohjannut vähintään vuoden S.T.A.R. tasolla tai oppilas joka on suorittanut S.T.A.R. tason sekä harjoitellut sen suorittamisen jälkeen vähintään kaksi vuotta.
Defendo RED tason hyväksytysti suorittaneet ovat Scandinavian Defendon mustia vöitä.

R.A.I.D. (Research and International Development)

R.A.I.D. arvon ohjaajat ovat osa kansainvälistä kehitys- ja yhteistyöryhmää. Nimetyt henkilöt ovat vankan kamppailulajikokemuksen omaavia maittensa johtavia Defendo-ohjaajia. He osallistuvat kouluttajina ohjaajakoulutuksiin.

I.D.D.I. (International Division of Defendo Instructors)

I.D.D.I. (International Division of Defendo Instructors) tasoasteen jäsenet kouluttavat Defendoa maanlaajuisesti ja kuuluvat Defendo Alliance kehitysryhmään. I.D.D.I. ryhmän jäsenten tehtävä on kehittää Defendoa ja varmistaa sen laadun ja korkean tason säilyminen. Ryhmä matkustaa kouluttamassa kansainvälisesti, sekä kerää tietoa eri maiden kamppailullisista ominaispiirteistä. Ryhmän jäsenet voivat viedä Defendon kehitystä eteenpäin myös muilla tahoilla taaten Defendon laadun ja kehittymisen. Jokaisella I.D.D.I. tason omaavalla henkilöillä on erittäin vankka ammatillinen opetustausta kamppailulajeista, sekä tietotaito turvallisuusalojen eri osa-alueista.

R.A.I.D. ja I.D.D.I. tasot myöntää lajin perustaja Jyrki Saario Defendon eteen tehdystä monivuotisesta arvokkaasta työstä. Kaikki näiden tasojen omaavat ovat myös Defendon mustia vöitä.

DEFENDO on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti.
Scandinavian Defendo on nykyaikainen ja suoraviivainen itsepuolustus-, taistelu- ja voimankäyttömenetelmä.

Lajin perustana on Jyrki Saarion neljänkymmenen vuoden kokemus maailman tehokkaimmista itsepuolustusjärjestelmistä. Hänen johdollaan kehitystyöhön on osallistunut lukuisia maailman eturivin itsepuolustus, voimankäyttö ja lähitaistelu -kouluttajia.

Kamppailuklubi onnittelee!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

-->