EMMA PYYKKÖNEN

Toimin Oulun kamppailuklubilla sijaitsevan Art Of Fight – Storen myymäläpäälikkönä. Valmennan myös jonkin verran nyrkkeilyä ja thainyrkkeilyä.
 
Koko ikäni olen viettänyt kilpaurheilun parissa. Lapsena ja nuorena lajini olivat tanssi ja jalkapallo. Molemmissa kilpailin menestyksekkäästi.  Tanssista taskuun jäi Suomen mestaruus ja jalkapalloakin pelasin edustusjoukkueessa.
 
Aikuisiällä harrastaminen jäi muutamaksi vuodeksi vähemmälle. Aloitettuani 6 vuotta sitten työt Oulun kamppailuklubilla, veivät kamppailulajit sydämeni mennessään.
Aloitin matkani thainyrkkeilyn peruskurssilla, jonka jälkeen heti tiesin, että haluan kilpailla. Peruskurssin jälkeen aloitinkin tavoitteellisen treenaamisen. 
 
Nyt minulla on 6 vuotta takana lajitaustaa thainyrkkeilystä ja 2 vuotta nyrkkeilystä. Olen aktiivisesti kilpaillut molemmissa lajeissa näiden vuosien aikana.
 
Mikäli tarvitset apua jäsenyyksien, laskutuksen, kamppailuvarusteiden ostossa, tai muuten vain Oulun kamppailuklubiin liittyvien asioiden parissa, saa tulla nykäisemään hihasta.
 
Seuraa myös somessa:

Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Terminaali

044 238 7137
(Vastaamme puheluihin KlubiStoren aukioloaikojen mukaan).
KlubiStoren aukioloajat:
Ma-To 16-21, Pe 16-20