Black belts FREE entry

Oulun Kamppailuklubi toivottaa järjestämilleen BJJ- ja lukkopaini seminaareille kaikki BJJ mustavyöt veloituksetta tervetulleeksi vuoden 2017 loppuun saakka!

Jokainen BJJ mustavyö on kulkenut pitkän taipaleen ansaitakseen vyöarvonsa. He ovat investoineet aikaa ja rahaa tämän päämäärän täyttämiseksi ja olleet etulinjassa kehittämässä Suomalaista Brasilialaisen jujutsun osaamista.

Oulun Kamppailuklubi haluaa olla nyt osaltaan mukana Suomen Brasilialaisen jujutsun toiminan kehittämisessä. Jokainen seminaareillamme vieraileva mustavyö tuo arvokasta osaamistaan Ouluun ja vastineeksi saa seminaareilta uutta oppia vietäväksi kotisalilleen.

Kamppailuklubin missio on alusta saakka ollut Kamppailu-urheilun harrastus- ja kilpailutoiminnan kehittäminen. Kamppailuklubilla on järjestetty Suomen Brasilialaisen jujutsun liiton kanssa yhteistyössä I-tason ohjaajakoulutuksia ensimmäisenä Suomessa, järjestämme seminaareja ja kilpailuja eri formaateilla säännöllisesti ja nyt toivomme kokoavamme yhteen seurojen mustavöisiä ohjaajia järjestämillemme seminaareille ja puhaltavamme yhteishenkeä Suomalaiseen BJJ Sceneen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

-->