Uutiset

Vapaaottelu

HUH, ME SELVITTIIN!

Pohjois-Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä on eilisessä kokouksessaan päättänyt, että kokoontumisrajoituksista luovutaan. Tämä tarkoittaa meidän toiminnan kohdalla sitä, että voimme palata normaaliin arkeen takaisin. On siis ilo ilmoittaa… Lue lisää »HUH, ME SELVITTIIN!

Uudet kuntothai koutsit Oulun Kamppailuklubilla

UUDET KUNTOTHAI KOUTSIT!

Kaksoset Meo (vas.) ja Anniina (oik.) ovat molemmat treenanneet useamman vuoden potku- ja kuntonyrkkeilyä. Anniina valmistui viime vuonna personal traineksi ja Meo työskentelee Kamppailuklubin KlubiStore-myymälässä,… Lue lisää »UUDET KUNTOTHAI KOUTSIT!

Art of Fight 8 Arvonta

ART OF FIGHT 8 ARVONTA!

Facebookissa on menossa huikea arvonta, jossa voit voittaa itselle ja viidelle kaverille pöydän Art of Fight 8-tapahtumaan!  Arvontaan osallistut näin: 1. Tykkää Facebook postauksesta 👍2. Kerro… Lue lisää »ART OF FIGHT 8 ARVONTA!

Kuvassa vasemmalta Tuukka Hyttinen, Tuomo Hyttinen, Niko Tiikaja ja ohjaaja sensei Paulu Ängeslevä.

JUDOSSA UUSIA VYÖARVOJA!

Oulun Kamppailuklubi Ry:n judotoiminta on lähtenyt mukavasti liikkeelle, vaikka maailman laajuinenpandemia esti harjoittelun muutamaksi kuukaudeksi alku vuonna 2020. Oulun Kamppailuklubi Ry järjestivyökokeen 15.6.2020, graduoijana toimivat… Lue lisää »JUDOSSA UUSIA VYÖARVOJA!