3kk henkilökohtainen valmennus oppilastyönä

Kesällä starttaa jälleen kolmen kuukauden henkilökohtainen valmennus paketti! Paikat valmennukseen menevät NELJÄLLE nopeimmalle.

Heidi Tiiro opiskelee liikuntaneuvontaa Virpiniemen Urheiluopistolla ja tarjoaa kolmen kuukauden henkilökohtaisen valmennuksen Oulun Kamppailuklubilla neljälle kiinnostuneelle. Valmennus alkaa kesäkuun aikana riippuen asiakkaan ilmoittautumisesta, jatkuen kolmen kuukauden ajan.
Heidin omaan urheilutaustaan kuuluu kilpatason voimanosto, Brasilialainen Jiu-jitsu ja monen vuoden kokemus painoharjoittelusta.

Valmennus

Valmennus sisältää kaksi kuuden viikon mittaista henkilökohtaista treeniohjelmaa (3kk), asiakkaan halutessa ruokaohjelman, ilmaisen InBody-mittauksen, asiakkaan seurannan ja puhelintuen, sekä alku-, väli- ja lopputestauksen. Paketti on edullinen, koska valmennus toteutetaan opiskelijatyönä. Tarpeen vaatiessa on myös mahdollisuus räätälöidä kevyempi paketti edullisempaan hintaan!

Valmennukseen ilmoittautumisen jälkeen asiakkaalle toimitetaan kolme lomaketta ohjeiden kera, jotka tulee täyttää ja palauttaa ennen ensimmäistä yhteistapaamista. Lomakkeiden, eli ruokapäiväkirjan, terveyskyselyn ja aktiivisuuskyselyn pohjalta asiakkaalle muodostetaan oikeanlainen alkukartoitus.

Ensimmäisellä yhteistapaamisella tehdään alkukartoitus. Siinä asiakkaalle teetetään kuntotestaus ja haastattelu, jossa käydään tarkemmin läpi asiakkaan toiveita valmennusta varten. Alkukartoituksen avulla selviää, minkälainen treeniohjelma asiakkaalle luodaan. Jos asiakas haluaa, on hänen mahdollista saada treeniohjelmansa tueksi myös henkilökohtainen ruokaohjelma.

Treeniohjelman alettua asiakkaalle kuuluu kaksi tunnin mittaista yhteistreeniä viikkoon, 8 yhteistreeniä kuussa! Näin tiheät tapaamiset valmentajan kanssa takaavat ohjelman liikkeiden oikeanlaisen ja turvallisen suoritustavan asiakkaan treenatessa myös yksin. Yhteistreeneissä on hyvin aikaa käydä läpi uusi treeniohjelma, asiakkaan kysymyksiä, kuulumisia ja antaa palautetta. Ennen kaikkea treenata yhdessä! Valmentaja seuraa asiakkaan kehitystä jatkuvasti ja asiakkaalla on mahdollisuus olla yhteydessä myös puhelimitse.

Valmennus on suunniteltu asiakkaalle joustavaksi, jotta treenaaminen onnistuu myös muun arjen ohella. Tapaamisista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa sopivan ajan löytymiseksi. Valmennus vaatii asiakkaan sitoutumista valmennussuhteeseen kolmen kuukauden ajan.

Hinnat

OVH HINTA
Yhteistreenit 24 x 50€ = 1200€
Alku- ja loppukartoitus 2 x 50€ = 100€
Henkilökohtainen ruokavalio 199€
OVH hinta yhteensä 1449€/3kk

OPPILASTYÖN HINTA
Vain 199€/kk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sähköpostitse heidi@oulunkamppailuklubi.fi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

-->